Kinderkleding tussen lampen en meubels

21 januari 2009 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - Tussen de oude lampen en meubels hangt kinderkleding van onder andere Vingino, Esprit, Eager Beaver en Claesen’s. ,,Hier hangt een bepaalde sfeer, die het winkelen nog prettiger maakt”, vertelt eigenaresse Lianne Blom trots. Haar winkel Mijn Eerste Uitzet verhuisde begin dit jaar naar van de Dorpsstraat in Giessenburg naar de Graanschuur aan de Doetseweg 51.

Mijn Eerste Uitzet begon ooit als webwinkel. ,,Maar toen miste ik het contact met de klanten en het geven van kledingadvies”, vertelt Lianne. Daarom begon zij haar winkel aan de Dorpsstraat. Toen deze winkel te klein werd voor de uitbreidingsplannen van Lianne, ging zij op zoek naar een nieuw onderkomen. Zij kwam in contact met Jan en Leida Boer. In de oude lampenwinkel van Leida is nu sinds begin januari Mijn Eerste Uitzet gevestigd.

In de winkel zijn merken als Claesen’s, Esprit, Z8, Miss Grant, Eager Beaver, RAGS en Vingino te verkrijgen. De eigenaresse zit zeker niet stil en heeft plannen om de winkel binnenkort met enkele merken uit te breiden. ,,Zo blijft mijn winkel steeds vernieuwen en is deze op die manier ook interessant voor iedereen.” De merken die Mijn Eerste Uitzet verkoopt zijn zowel duur als goedkoper. ,,Hier is in elke prijscategorie wat te vinden.”

Lianne heeft inmiddels al een aardige klantenkring opgebouwd. ,,In de winkel komen klanten vanuit de hele regio. Hun reacties zijn erg positief. Veel mensen komen dan ook speciaal naar Giessenburg om in mijn winkel hun kinderkleding te kopen.”

De winkel is geopend van donderdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Lianne nodigt iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen. Ook kan er gekeken worden op de webwinkel: www.mijneersteuitzet.nl.

advertentie
advertentie