'Herbalife is succesformule'

2 februari 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De juiste voeding, voldoende beweging en genoeg rust zijn de ingrediënten van een fit lichaam. Maar dat is niet altijd even makkelijk. ,,Wat is juiste voeding, hoe weersta ik verleidingen die niet gezond zijn en wat is voor mij persoonlijk een gezonde levensstijl, zijn vragen waar iedereen mee worstelt. Daarom helpen wij consumenten op basis van persoonlijke begeleiding bij het optimaal voeden en verzorgen van het lichaam", vertelt Elly Korevaar uit Hardinxveld-Giessendam, medewerkster van Herbalife.

Op dit moment bedienen de adviseurs van Herbalife vele klanten in Nederland. Op basis van positieve eigen ervaringen kunnen deze mensen vervolgens besluiten zelf adviseur te worden. ,,En dat werkt. Want niets is overtuigender dan een persoonlijk succesverhaal. Op deze manier kan Herbalife blijven groeien zonder het persoonlijke contact met haar klanten te verliezen. Iedere klant, maar ook iedere adviseur heeft immers zijn eigen klankbord. Een succesformule, want Herbalife is in de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot het grootste netwerk van zelfstandig ondernemers zonder personeel (zzp’ers) in Nederland", aldus Korevaar.

De adviseurs van Herbalife runnen allen een eigen onderneming. Korevaar: ,,Ze stellen zelf hun eigen verkoopdoelstellingen vast en hebben alle vrijheid om te bepalen waar ze werken, wanneer ze werken, met wie ze werken en hoeveel ze werken. Ze zijn zelf verantwoordelijk voor hun succes en toch staan ze niet alleen. In het netwerk dat ze samen vormen, steunen ze elkaar, trainen ze elkaar en ontwikkelen ze samen nieuwe ideeën. Bovendien hebben ze allen een internationaal bedrijf achter zich staan dat al bijna dertig jaar bestaat, waardoor iedereen evenveel kans heeft op succes."

Meer informatie: Elly Korevaar, 06-30537743. E-mail: info@totally4you.nl.

advertentie
advertentie