Knotgroep Giessen en Lek deelt uit

4 februari 2009 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - Vier maatschappelijk actieve instellingen hebben vorige week dankbaar een gift van duizend euro van de Knotgroep Giessen en Lek aanvaard.

De uitreiking vond plaats bij Speeltuinvereniging Kindervreugd in Giessenburg. Deze vereniging wil nog altijd een familieschommel aanschaffen, maar daar moet flink voor worden gespaard. De ontvangen duizend euro is weer een stap in de goede richting. Ook zorgboerderij Hereford uit Lexmond aanvaardde het geld dankbaar. De Historische Vereniging Hoogblokland, Hoornaar en Noordeloos was eveneens blij met de ontvangen bijdrage. Met een 25-jarig jubileum in zicht een welkom geschenk.

De vierde instelling was Stichting De Ark uit Hardinxveld-Giessendam. Het logeerhuis De Ark heeft het eerste lustrum achter de rug en dan is bepaalde inventaris aan vervanging toe; dat is onder andere het geval met een aantal matrassen en ledikanten. Het werk van deze instellingen is mede mogelijk dankzij de inzet van veel vrijwilligers en die voelen zich gesteund door dit initiatief van de vrijwilligers van de Knotgroep.

Enkele foto’s zijn te zien op www.stichtingdeark.nl.

advertentie
advertentie