TTV Drivers huldigt jubilarissen

8 februari 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van tafeltennisvereniging Drivers, zijn vier leden in de bloemen gezet en gehuldigd voor hun 12,5 of 25-jarig jubileum. Naast de bloemen werden zij ook verrast met een blijvende herinnering. Bij toeval betrof het dit keer allemaal (ex-)bestuursleden zijn. Van links naar rechts op de foto: Hans Mulder (25 jaar lid ), Leo van Velzen (12,5 jaar lid), Martin Meerkerk (25 jaar lid) en Richard van Velzen (12,5 jaar lid).

De Hardinxveldse tafeltennisvereniging had ook op het sportieve vlak reden tot feest. Het eerste seniorenteam van Rabo Drivers is na drie weken nog steeds ongeslagen ook deze week wisten zij van DHC 1 met 8-2 te winnen. Richard van Velzen won drie sets, Adriaan van Vliet en Niels Meerkerk elk twee sets en het dubbel werd gewonnen door Niels en Adriaan.

Team 2 bracht het er minder goed van af. Zij verloren met 8-2 van Shot'65 7. Cor den Boer en Damir Avdic pakten elk een set , maar daar bleef het ook bij: Martijn Boxman moest het hoofd buigen en ook het dubbel ging ook verloren.

Team 3 verloor nipt van HTV 1 met 4-6. Irene Aangeenbrug won alle drie haar sets en Jeroen van Velzen pakte er eentje. Coen de Ruijter verloor, zodat het dubbel de doorslag moest geven. Drivers 3 verspeelde hierin echter de laatste kans op een gelijkspel.

Team 5 speelde uit tegen Shot 65 8 en verloor met flinke cijfers: 8-2. De twee punten kwamen op naam van Jan Willem Loeve.

Bi de junioren won het tweede met 3-7 van Sliedrecht Sport 2. Simon Aangeenbrug won drie sets, Christian Roest twee sets en Jaap Oosterwijk één set. Het dubbel werd gewonnen door Simon en Jaap. Team 4 speelde tegen Tavernie 5 en verloor met 0-10.

advertentie
advertentie