OKK'70 knokt voor elke punt

9 februari 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Knokken voor elk punt, dat was de belangrijkste opdracht voor de volleybalsters van OKK'70 in de lastige wedstrijd tegen Volley Meerkerk. En geknokt werd er, maar Meerkerk vocht net zo hard terug. Na een vermoeiende wedstrijd stond dan ook een terechte 2-2 op het scorebord.

De dames begonnen fel en de rally’s waren lang in de eerste set. Het ging lang gelijk op. Een time-out bij 22-23 een time-out mocht niet baten voor OKK; Volley Meerkerk drukte door naar 25-22.

De Hardinxveldse dames lieten het er niet bij zitten. Ze startten de tweede set met een prima service en rallypass en konden zo uitlopen naar een 12-3 voorsprong. Daarna zakten de dames van OKK’70 even terug, maar dankzij de goed spelende buitenaanvalster Japke Hartogsveld en diagonaal Diana Sprong waren ze toch eerder bij de 25.

In de derde set verdedigden beide ploegen fel, waardoor het een vermoeiende pot werd. Volley Meerkerk bleek in deze fase net wat sterker: 25-20. 'Gaan voor de laatste set' was vervolgens het doel en dankzij een goede invalbeurt van Neline Heijblom lukte dit: 25-22.

advertentie
advertentie