Sportief afvallen met Rivas en Curves

10 februari 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Rivas Zorggroep biedt in samenwerking met Curves een afslankprogramma dat gericht is op blijvende resultaten zonder blijvend te moeten diëten. Uniek aan dit programma is dat naast een persoonlijke training in groepsverband ook ondersteuning wordt gegeven door de diëtiste van Rivas Zorggroep.

Curves heeft speciaal voor de hedendaagse vrouw een trainingsprogramma ontwikkeld. Het biedt vrouwen van alle leeftijden de mogelijkheden om aan krachttraining te doen op een haalbare, comfortabel en leuke manier. Het verbetert je conditie en geeft je meer energie in slechts 30 minuten per keer.

Het afslankprogramma dat Rivas Zorggroep en Curves bieden, bestaat uit twaalf weken lang twee keer per week een half uur trainen. Aansluitend aan de training is er een keer in de twee weken een bijeenkomst met de diëtiste. Voorafgaand aan het afslankprogramma wordt een figuuranalyse gemaakt die iedere vier weken wordt herhaald. De resultaten worden bijgehouden persoonlijk fitboekje. Iedere deelneemster kan ook individueel het fitnessprogramma doorlopen tijdens de reguliere openingstijden van Curves.

Aan deze cursus kunnen maximaal zestien vrouwen deelnemen. De cursus bestaat in totaal uit 31 bijeenkomsten en de kosten bedragen € 175,-- (inclusief cursusmateriaal, koffie tijdens de voedingsbijeenkomsten en de mogelijkheid om individueel te trainen). Rivas-pashouders krijgen 20 procent korting en betalen slechts € 140,00. Voor € 12,50 per jaar kan men pashouder worden van Rivas Zorggroep. Trias vergoedt € 46,-- voor aanvullend verzekerden die de cursus hebben afgerond. Betaling in termijnen is mogelijk.

Op dinsdag 3 maart start de eerste cursus bij Curves, Kazerneplein 15 in Gorinchem. Trainingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot 19.30 uur. De voedingsbijeenkomsten zijn tweewekelijks op donderdagavond van 19.45 tot 20.45 uur bij Curves.

Deelname is alleen mogelijk na aanmelding. Deze cursus wordt georganiseerd door Rivas Extra, onderdeel van Rivas Zorggroep. Voor meer informatie en aanmelding kunnen belangstellenden contact opnemen met Rivas Extra via de Rivas Zorglijn, 0900-8440 of www.rivas.nl. Sluitingsdatum voor inschrijving is 17 februari.

advertentie
advertentie