Goede doelen muziekestafette zoekt muzikanten

16 februari 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De goede doelen muziekestafette van United by Music belooft een enorm spektakel te worden. Alleen de hoofdrolspelers missen nog: de muzikanten. Artiesten, bands en koren kunnen zich daarom aanmelden minimaal een half uur live te komen spelen op donderdagavond 4 juni bij de Merwebolder.

De organisatie van de muziekestafette is in handen van United by Music die de afgelopen jaren gestart is met hetr project om mensen met een verstandelijke beperking beter te laten integreren door het zingen en spelen van live muziek. Om deze activiteiten te financieren hoopt de organisatie met de muziekestafette zoveel mogelijk geld binnen te halen. Tien procent van de opbrengst is bestemd voor gehandicaptenzorg in een ontwikkelingsland.

Alles staat echter in het teken van muziek en de organisatie zoekt nu artiesten geheel belangeloos willen meewerken aan het goede doel. De verwachting is dat op meerdere podia binnen en buiten live muziek zal worden gespeeld. Dit in combinatie met diverse andere activiteiten zoals een rommelmarkt, een cd/platenbeurs, een schaaktournooi en diverse goede doelen buffetten.

De optredens gaan door tot ’s nachts 01.00 uur en beginnen met een ontbijtshow om 7.00 uur. Het genre muziek is vrij, maar moet bij aanmelding bekend zijn. De bands of artiesten kunnen zich aanmelden via de site www.unitedbymusic.nl. In februari/maart moet het hele programma rond zijn, waarbij de organisatie hoopt tussen de 50 en 100 uren muziek aan te kunnen bieden. Zaterdagavond 6 juni eindigt de estafette.

advertentie
advertentie