Lionsclub knot voor goed doel

18 februari 2009 om 00:00 Nieuws

HOORNAAR - Jaarlijks steken de Leden van de Lions Alblasserwaard Tablis de nodige vrije tijd in activiteiten om geld te genereren voor goede doelen. Onlangs heeft in de Alblasserwaard een wilgenknotactie voor Activity International plaatsgevonden.

Op een koude zaterdagochtend trok een groep Lions naar een afgesproken plek in de Alblasserwaard. Dit keer was het dorp Hoornaar aan de beurt, waar aan de Groeneweg en de Nieuweweg een aantal knotwilgen hoognodig onderhoud vereiste. Het werd een gezellige morgen, waarbij het knotten van de wilgen aangenaam werd onderbroken door het werk in de gezonde Hollandse buitenlucht.

Zoals vermeld is de opbrengst bestemd voor Activity International, een organisatie die vrijwilligerswerk combineert met cursussen en dergelijke educatieve activiteiten. De organisatie verzorgt projecten met straatkinderen in weeshuizen, op scholen, in opvangtehuizen of in natuurtrajecten in diverse landen. De knotactie van Alblasserwaard Tablis richt zich op Costa Rica, waar door de vrijwilligers in de steek gelaten kinderen worden voorzien van dagelijkse levensbehoeften.

advertentie
advertentie