Knook weg bij Onder-nemend Hardinxveld

18 februari 2009 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Ondernemersvereniging Ondernemend Hardinxveld zit zonder voorzitter. Ondernemer Ab Knook stapte recent op als preses van de vereniging. Volgens zijn echtgenote Rieanne Knook heeft de Hardinxveldse ondernemer het te druk met werkzaamheden voor zijn eigen bedrijf AlphaRo. Jan van Hunnik fungeert voorlopig als interim-voorzitter.

Van Hunnik is voorzitter van het Centrum Management en bood aan om tijdelijk de rol van voorzitter te vervullen voor de ondernemersvereniging. Knook wilde inhoudelijk verder niet reageren. Rieanne Knook meldde dat de ex-voorzitter het te druk heeft met zijn groeiende eigen bedrijf. Bestuurslid Piet Boogaard bevestigt de lezing van Knook: ,,Hij had het te druk. Het is vaak wel lastig om een nieuwe voorzitter te vinden, maar Jan van Hunnik is een prima interim.”

Ondernemend Hardinxveld lijkt de laatste tijd in de hoek te zitten waar de klappen vallen. Penningmeester Robert de Bruijn legde zijn functie na tien jaar trouwe dienst neer. Jan van Wingerden van accountantskantoor Van ‘t Verlaat en de Rooij neemt die functie over. Ook Joàn Sluimer heeft besloten zijn bestuurslidmaatschap te beëindigen. Voor zijn positie en die van Knook zoeken de ondernemers nog nieuwe kandidaten.

advertentie
advertentie