Mijn eerste uitzet opent tweede winkel

18 februari 2009 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM – In een ruim pand aan de Peulenstraat 159 opende Lianne Blom gisteren, woensdag 18 februari, de tweede vestiging van Mijn Eerste Uitzet. De winkel biedt plaats aan een gevarieerde en kleurige collectie kleding voor baby’s, peuters, kleuters en tieners die ondanks de nog wat winterse weersomstandigheden al helemaal in het teken van het komende voorjaar en de zomer staat. Lianne vertelt met veel enthousiasme wat haar winkel allemaal te bieden heeft.

Door Ria Scholten

Op de maandag voor de opening is het in de winkel nog een en al bedrijvigheid. Lianne’s ouders Goof en Lenie én dochter Lauren bieden de helpende hand bij de inrichting. De rekken hangen al behoorlijk vol, maar er moet nog het een en ander worden uitgepakt. ,,In november 2007 heb ik mijn eerste winkel met kinderkleding geopend aan de Doetseweg 51 in Giessenburg”, vertelt Lianne. ,,Hier verkoop ik ook kinderkleding vanaf maat 92.” Meteen naast de toonbank hangt een rek met ondergoed van het merk Claesen’s en iets verderop vindt de klant een uitgebreide collectie sokken, kousen en leggings. Het merk Bonnie Doon staat garant voor een prima prijs/kwaliteitverhouding.

Achter in de winkel is een plek ingeruimd voor de wat luxere meisjeskleding van Miss Grant. Romantische laagjesrokken en shirtjes met borduursels, pareltjes en glitters. De kleuren: roze, wit en een vleugje donkerblauw. Een wit colbertje in satijnlook maakt het plaatje helemaal compleet. ,,Deze kleding is verkrijgbaar in de maten 104 tot en met 176 en heel geschikt voor een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft”, vertelt Lianne. ,,De zomercollectie komt nu volop binnen. Voor de meisjes is de rok nog steeds een hot item.”

Het merk Esprit is ook dit seizoen sterk vertegenwoordigd met rokken, broeken en shirts. Alles is qua model en kleur naadloos op elkaar afgestemd. Van Claesen’s hangt er momenteel een tussencollectie in de winkel met het accent op hoogzomer. Strandjurkjes, bikini’s, badbakjes in fleurige dessins, maar ook joggingbroeken die we deze zomer veel zullen zien. Glanzende grijze zomerjasjes van LCKR hebben een plekje gekregen naast de wat klassiekere, veelal donkerblauwe kleertjes van S-Company.

,,Een échte topper is Z8, je spreekt het uit als zacht”, meldt Lianne. ,,Zachte stoffen, een prima kwaliteit en mooie kleurencombinaties zijn de sterke punten van dit merk. De collectie bestaat onder andere uit broeken, leggings, shirts, topjes en rokjes. Heel stoer zijn de bermuda’s, bloesjes en shirts van het merk Eager Beaver, dat overgaat in Rags voor de wat oudere jongens en meisjes.” Of het een kleurige en fleurige zomer wordt moeten we nog maar afwachten. Aan Mijn Eerste Uitzet zal het in ieder geval niet liggen. De winkel is geopend van woensdag tot en met vrijdag. Zie ook de webwinkel: www.mijneersteuitzet.nl.

advertentie
advertentie