Bedrijf verkoopt valse advertenties

19 februari 2009 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - De gemeente start in april met de voorbereidingen van de gemeentegids. Rond deze tijd is het mogelijk dat de Koninklijke BDU Uitgevers B.V., uitgever van Het Kompas, contact met verenigingen of ondernemers opneemt om te informeren of zij (weer) in de gemeentegids willen adverteren.

Uit de gemeenschap zijn berichten gekomen dat een bedrijf, dat zich presenteert als uitgever van de nieuwe gemeentegids, nu al advertentieruimte voor de nieuwe gemeentegids aan het verkopen is. Dit bedrijf vertelt daarbij dat het in opdracht van de gemeente werkt. Dit is echter niet het geval.

Belanghebbenden kunnen controleren of zij zaken doen met een vertegenwoordiger van de gemeentegids door te vragen naar een zogenaamde acquisitiebrief (met handtekening van de burgemeester). Daarin staat dat Koninklijke BDU de enige uitgever is van de officiële gemeentegids 2009/2010 van Hardinxveld-Giessendam. Belangstellenden die willen adverteren in de gemeentegids kunnen dit regelen via de bon achter in de huidige gemeentegids. Ook kunnen zij bellen met de verkoopafdeling van de Koninklijke BDU Uitgevers B.V., telefoonnummer 0342-494884.

advertentie
advertentie