Knevel spreekt tijdens Doelendienst

19 februari 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Andries Knevel spreekt tijdens de eerstvolgende Doelendienst, op zondag 8 maart. Rockband In Spite of All geeft een optreden.

Andries Knevel is theoloog, schrijver en radio- en televisiepresentator. Met enige regelmaat gaat hij voor als predikant in verschillende kerken. Hij is de voormalig programmadirecteur van de EO. Knevel geniet de meeste bekendheid als presentator van de talkshow Het Elfde Uur. Hij staat bekend om zijn scherpe manier van doorvragen en confronteren. Daarnaast presenteert hij het succesvolle Knevel & Van den Brink en de radioprogramma's Dit is de dag, Andries Radio en Deze Week.

In Spite of All is een zeskoppige rockband. De bandleden hebben jarenlang samengewerkt als vaste band van de jeugdkerk Reaction in Kampen. Vanaf de zomer van 2007 heet de band officieel In Spite of All. Naast de goede boodschap verkondigen, zet de band zich in voor I4U, een jongerentak van de zendingsorganisatie De Verre Naasten. In 2008 maakte de band een EP en een clip (On the run). Ook hebben ze datzelfde jaar meegedaan met de Xnoizz Band Battle, een bandjeswedstrijd georganiseerd door Xnoizz (EO). Op het moment is de band bezig met het schrijven van nummers voor de nieuwe demo.

De Doelendiensten beginnen om 10.00 uur. Theater De Nieuwe Doelen is gevestigd aan de Haarstraat 64 in Gorinchem. De toegang is gratis, wel is er een collecte om de kosten te dekken. Meer informatie op de website: www.doelendienst.nl. De volgende Doelendiensten vinden plaats op 5 april en 3 mei.

advertentie
advertentie