Hardinxveld-Giessendam op de versiertour

22 februari 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Oranjevereniging ‘Oranje Trouw’ hoopt dat de inwoners van Hardinxveld-Giessendam dit jaar massaal aan de nieuwe burgemeester Wiebosch laten merken dat zij vele versiertrucs in huis hebben. Het resultaat van de inspanningen moet eind april zichtbaar zijn als een jury versierde straten komt beoordelen.

De afgelopen jaren hebben burgers in de laatste week van april meerdere straten feestelijk versierd. In sommige straten waren prachtige werkstukken te zien. Een jury, samengesteld door Oranjevereniging Oranje Trouw, kon uiteindelijk drie straten belonen.

Dit jaar komt de jury op woensdag 29 april langs. Als thema is dit jaar gekozen 'het uitbeelden van de eigen straatnaam'. De winnende straat krijgt een waardecheque van € 100, de nummer twee krijgt € 75 en de derde prijs is goed voor € 50,00. De waardebonnen kunnen worden besteedt bij Primera Bogaard.

Anneke van Lomwel (Lomwel-ravenst@kpnplanet.nl) en Elma Both( elma_kippie@hotmail.com) zijn de contactpersonen voor Boven-Hardinxveld. Voor Beneden-Hardinxveld zijn dat de jeugdcommissie(oranjetrouw@live.nl) en bestuurslid André de Bruin van Oranjevereniging ‘Oranje Trouw’(andredebruin@orange.nl). Telefonisch aanmelden van de straat kan ook op via 06-20536565. Kijk voor meer informatie op de website van de Oranjevereniging: www.oranje-trouw.nl of oranjetrouw.hyves.nl.

Op de foto: een deel van het organiserende team van de versierde stratenactie 2009 in de Weteringstraat: de winnende straat van het jaar 2008.

advertentie
advertentie