De stoute schoenen gaan aan

4 maart 2009 om 00:00 Nieuws

De organisatoren van de Merwedewandeltochten hebben de stoute schoenen aangetrokken; zij zijn weer begonnen met de voorbereidingen op de 44ste tocht, die dit jaar op 4 april wordt gehouden. De organisatie hoopt dat zij wederom op massale belangstelling vanuit de bevolking kan rekenen.

Inschrijven voor 44ste Merwede-wandeltocht H’VELD-G’DAM - ,, Nu al komen aanmeldingen binnen, waaruit toch weer blijkt dat wandelaars die eerder hebben deelgenomen, het ook dit jaar weer mee willen maken.”

,,De deelname staat open voor wandelsportverenigingen, scholen, speeltuin-, gymnastiek-, sport-, trim-, buurt- en jeugdverenigingen, padvinderij, bedrijfsgroepen, bejaardengroepen, drumbands en natuurlijk niet te vergeten de individuele wandelaars. Ook kan met het gehele gezin of een vriendengroep een afstand worden gelopen”, aldus een woordvoerder.

Deelnemers kunnen zelf bepalen welke afstand zij willen lopen: 2,5, 5, 10, 15, 20, 30 of 40 kilometer.

Na het volbrengen van de afstand ontvangen deelnemers een speciaal ontworpen medaille met lint ter herinnering aan de Merwedewandeltochten. e start vindt plaats vanuit Sporthal De Wielewaal, Cornelisweer 2 in Hardinxveld-Giessendam.

De starttijden zijn voor de 30 en 40 kilometer ‘s morgens tussen 8.00 en 11.00 uur. Individuele wandelaars en groepen zonder jurybeoordeling die aan de overige afstanden deel willen nemen, kunnen zich tussen 8.00 uur en 13.30 uur aan de start melden.

Groepen die voor een extra prijs in aanmerking willen komen starten om 13.30 uur. Voor de groepen zijn ook dit jaar prachtige prijzen te verdienen.

Voor de scholen zijn twee wisselbekers beschikbaar gesteld. Het bestuur van w.s.v. ‘HAGI’ hoopt dan ook dat dit jaar nog meer scholen uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving zullen deelnemen.

Alle deelnemers zijn W.A. verzekerd. Het inschrijfgeld bedraagt met herinnering € 2.00 per persoon, zonder herinnering € 1.50 per persoon.

Voor aanmelden en inlichtingen omtrent lidmaatschap of deelname:

J. van Bergeijk, Rivierdijk 12, 3372 BE Hardinxveld-Giessendam, telefoon 0184 - 613961. Ook kunnen belangstellenden op de dag zelf vanaf ‘s morgens 8.00 uur inschrijven in Sporthal ‘De Wielewaal’.

Jongens en meisjes vanaf 4 jaar, maar ook oudere dames en heren, die de wandelsport graag in verenigingsverband zouden willen beoefenen, zijn overigens bij w.s.v. ‘HAGI’ van harte welkom.

advertentie
advertentie