Make-up workshop voor tieners

6 maart 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Meiden tussen de twaalf en zestien jaar die graag meer willen weten over make-up of die graag experimenteren met make-up kunnen zich opgeven voor de make-up workshop van Rivas Extra. De workshop begint met een goede reiniging van het gezicht en het leren aanbrengen van een goede basis dagmake-up.Hierbij wordt gelet op welke foundation het beste bij de huidskleur en conditie van de huid past. Ook komt naar voren hoe belangrijk een goede verzorging van de huid is.

Stap voor stap leren deelnemers hoe je mooie (uitgaans)make-up aanbrengt. Uiteraard hoort daar ook kleurenadvies bij en komen alle do's en dont's van mooie make-up naar voren. Na afloop krijgen de deelnemers een presentje mee.

De workshop wordt gehouden op zaterdag 16 mei van 10.00 tot 12.30 uur en vindt plaats in het Rivasgebouw Het Gasthuis naast het Beatrixziekenhuis aan de Banneweg in Gorinchem. De kosten bedragen 27,50 euro. Rivas-pashouders krijgen twintig procent korting. Het make-upboekje met voorbeelden en het gebruik van materiaal is bij het cursusprijs inbegrepen. Deelname is alleen mogelijk na aanmelding. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding tijdens kantooruren terecht bij Rivas Extra via Rivas Zorglijn, 0900-8440 of www.rivas.nl.

advertentie
advertentie