Unieke KLM-beachcruiser bij Reisburo Alblasserwaard

10 maart 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Johnny Loco heeft een speciale KLM-fiets gemaakt. Om het fietsgebruik te stimuleren heeft KLM Johnny Loco de opdracht gegeven om een speciale KLM-editie van de beachcruiser uit te brengen. Onlangs werd de eerste KLM-fiets uitgereikt aan de president-directeur van KLM. Drie bekende regionaal reisbureaus, Reisburo Arkelstede (Gorinchem), Reisburo Eureka (Leerdam) en Reisburo Alblasserwaard (Hardinxveld), hebben elk een unieke KLM beachcruiser weten te bemachtigen.

De KLM-editie wordt grotendeels in de Nederlandse fabriek van Johnny Loco in Amsterdam-Noord gebouwd. Johnny Loco gaat de fiets ook internationaal distribueren. ,,Dit project zal de geplande expansie van Johnny Loco naar andere landen goed ondersteunen en versnellen. Het feit dat de Johnny Loco cruisers het label ‘Made by the Dutch’ dragen is een grote plus om de internationale distributie te vergroten. De samenwerking met KLM zal al deze gevoels- en kwaliteitswaarden onbewust benadrukken", aldus Arnaud van der Vecht van Johnny Loco.

De genummerde fietsen staan in de etalages van Reisburo Arkelstede (Gorinchem), Reisburo Eureka (Leerdam) en Reisburo Alblasserwaard (Hardinxveld). Klanten maken kans op deze fiets, als zij een KLM vliegreis boeken. ,,De speciale KLM-actie De wereld dichterbij die KLM maandag 9 maart landelijk startte, sluit natuurlijk perfect aan bij onze fiets actie”, aldus Delhaila van Kuijk, Officemanager van Reisburo Arkelstede. De actie waarbij klanten van deze reisbureaus kans maken op de unieke KLM-beachcruiser loopt nog tot en met 31 mei.

Voor meer informatie www.dearkelstede.nl, www.reisburoalblasserwaard.nl, www.reisburoeureka.nl

advertentie
advertentie