Arriva maakt vervoeren gemakkelijker met witte tassenplan

10 maart 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Verschillende 'reisproblemen' kunnen worden opgelost met de witte tassen die op initiatief van Arriva zijn uitgedeeld op openbaar vervoer knooppunten. Reizigers kunnen hier extra spullen in vervoeren, maar hebben hiermee tevens altijd een oplossing voor het verregende fietszadel. Een aanleiding voor het 'witte tassenplan' is gevormd door de vele spullen die dagelijks gevonden worden in de bussen en treinen van Arriva.

Ontvangers worden aangemoedigd deze tas net zo te delen als de witte fiets van weleer. ,,Zo kan een witte tas veel mensen helpen op momenten dat daar behoefte aan is en raken reizigers hopelijk minder snel eigendommen kwijt", aldus een woordvoerster. Tassen zijn te halen en desgewenst na gebruik in te leveren bij de Arriva Stores.

De tas draagt tevens de uitnodiging de ideale unieke reistas te ontwerpen. De winnende tas wordt in productie genomen en kan daarna ook een bijdrage leveren aan bovengestelde doelen. De ontwerpactie heeft tot nu toe 160 originele ontwerpen opgeleverd. Wegens enorme belangstelling en op verzoek van enkele creatieve opleidingen is de actie verlengd tot en met 12 april.

Meer informatie via www.ontwerpjegoedereistas.nl.

advertentie
advertentie