Zelfgemaakte creaties op CreaBeurs

27 maart 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Zeker dertig exposanten uit Hardinxveld-Giessendam en de regio bieden zaterdag 4 april een verscheidenheid van zelfgemaakte creaties tegen schappelijke prijzen aan. De Ducdalf wordt dan namelijk omgetoverd tot CreaBeurs.

Naast etsen, tekeningen, papiermaché objecten, sieraden, huisdecoraties van natuurlijke materialen, tuinobjecten en mozaïeken zijn ook knuffels, baby- en poppenkleertjes, voorwerpen van glas/ hout, en fietsbanden en doosjes bonbons te koop. Ook is veel beeldende kunst en nijverheidwerken van gerecyclede materialen te koop. Tevens wordt een demonstratie kralen glasblazen gehouden. In de open ruimtes exposeren de cursisten van de docenten Jur Houtman en Menno van der Weerd van de SKEW -cursussen acrylschilderen.

Belangstellenden zijn welkom tussen 10.00 en 16.00 uur aan de Scheldestraat 1 in Hardinxveld–Giessendam. De toegang is gratis. Voor kinderen tot en met 12 jaar zijn er leuke activiteiten. Voor meer informatie: SKEW-locatie de Ducdalf, 0184-612771, of e-mail: mail@ducdalf.nl

advertentie
advertentie