T@B start seniorenafdeling

28 maart 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM – De Transparante partij voor Algemeen Belang (T@B) krijgt een seniorenafdeling. Dit heeft de politieke partij tijdens een ledenvergadering besloten.

Senioren vanaf 60 jaar kunnen daardoor voor € 25 per jaar lid worden van de T@B. Door de lidmaatschapsdrempel te verlagen denkt de T@B dat senioren zich sneller bij de partij aansluiten. Gijs Lock zal samen met anderen de kar van de SeniorenT@B (voorlopige werknaam) gaan trekken. De SeniorenT@B vormt de tegenhanger van JongT@B, die op de ALV van 2008 met drie personen van start is gegaan. Patrick de Bruin van JongT@B meldde tijdens de vergadering dat het aantal JongT@B-leden inmiddels tot 25 is gestegen.

Het aantal T@B-leden is inmiddels tot 78 leden gestegen en het streven van het bestuur is daarmee ruimschoots uitgekomen. Voorzitter Pieter Verschoor vertelde dat hij verwacht dat in 2009 het ledenaantal verder zal groeien.

Naast de reguliere agendapunten deed fractievoorzitter Benhard van Houwelingen verslag van het politieke jaar. Fractielid Henk de Vree blikte vooruit naar de verkiezingen en vice-voorzitter Pauline van Dijk gaf uitleg over de interne procedure voor de samenstelling van de T@B-kieslijst.

Lid worden kan via www.t-ab.nl.

advertentie
advertentie