BMN hoofdsponsor korfballers HKC

28 maart 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - HKC is trots dat zij de nieuwe hoofdsponsor en twee subsponsors kan presenteren. Bouwbedrijf Midden Nederland wordt met ingang van 1 juli 2009 de nieuwe hoofdsponsor van de korfbalvereniging. Peter Huizer, directeur van het Hardinxveldse bouwbedrijf bedrijf en Pleun Tromp van HKC ondertekenden deze week het contract.

Met BMN, actief binnen de kerndisciplines Bouw, Machinale Timmerwerken, Betonwerken en Projectontwikkeling, is een contract voor twee jaar overeengekomen. Het contract met de huidige hoofdsponsor Rabobank Hardinxveld – Giessendam loopt aan het einde van deze korfbaljaargang af. HKC is blij dat de Rabobank als subsponsor doorgaat. Sportshop André Vlot wil de sponsoring van HKC uitbreiden en zal tot 30 juni 2011 als subsponsor van de zwartwitte formatie uit Boven-Hardinxveld gaan opereren.

,,Wij zijn zeer verheugd dat de drie sponsors het vertrouwen in HKC hebben. Naast de naam van bouwbedrijf BMN zullen ook de namen van de subsponsors Rabobank Hardinxveld – Giessendam en Sportshop André Vlot door shirtreclame bij het standaardteam de naamsbekendheid van de hoofdsponsor en de subsponsors in het hele land vergroten", aldus Pleun Tromp.

Op de foto: Peter Huizer, directeur BMN, en Pleun Tromp van HKC tekenen het contract.

advertentie
advertentie