Open dag regionale voetbalacademie Ste.Do.Co.

31 maart 2009 om 00:00 Nieuws

HOORNAAR - Het sportcomplex van voetbalvereniging Ste.Do.Co uit Hoornaar staat vrijdag 10 april weer helemaal in het teken van de open dag van de Regionale Voetbalacademie Ste.Do.Co. In dit project worden talentvolle meisjes, wonend in de regio van Rotterdam tot Tiel en van Utrecht tot Breda, opgeleid voor een voetbalcarrière in de top van Nederland.

De speelsters worden verwacht om 9.30 uur, waarna om 10.00 uur een korte presentatie begint over de Voetbalacademie voor de belangstellende meisjes en hun ouders. Om 11.00 uur beginnen de trainingen. Na een broodmaaltijd wordt ’s middags verder gegaan met partijvormen. Om 16.00 uur is de afsluiting.

De Voetbalacademie zal ook volgend jaar weer met een D- en C-team uitkomen in een jongenscompetitie. Bij voldoende interesse wordt ook een E-team geformeerd volgens een gefaseerd instapmodel. Daarom worden meisjes die geboren zijn in 1994 tot en met 2000 uitgenodigd deel te nemen aan deze voetbaldag. Aan deelname aan deze open dag zijn geen kosten verboden.

Speelsters die opvallen tijdens de Open Dag worden uitgenodigd voor een vervolg van zes selectietrainingen. Deze worden gehouden op alle vrijdagen in de periode van 17 april tot en met 22 mei van 18.00 uur tot 19.30 uur.

Bel voor meer informatie naar de projectcoördinator Ronny Stienen, 06-23635140. Speelsters kunnen zich vooraf aanmelden door op internetsite www.voetbalacademiestedoco.nl het aanmeldingsformulier voor de Open Dag in te vullen.

advertentie
advertentie