Kees Kraayenoord én band zingen tent vol

6 mei 2009 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - ,,De boodschap van Kees Kraayenoord was er één die mensen uit hun stoel moet krijgen. Eén persoon, waar dan ook ter wereld kan een verschil maken. Het was een boodschap over het waarmaken van je dromen. Een boodschap die mensen een spiegel voorhield.” Johan Klein, mede-organisator van de Tentdienst van zondag 3 mei is tevreden over de boodschap van dit jaar.

Ook was hij tevreden over het aantal bezoekers van de dienst: ,,We gingen er vanuit dat meer mensen zouden komen dan vorig jaar, dat waren toen 900 à 1000 mensen. We hoopten op 1600 bezoekers.” Uiteindelijk luisterde ongeveer 1400 man van verschillende kerken naar de preek en de nummers van Kees Kraayenoord én de Revelations Band.

Het was de bedoeling van de organisatie dat de muren binnen het geloof werden afgebroken. Een doel dat volgens Klein is gehaald: ,,Ik heb veel mensen gezien uit verschillende kerken. De bezoekers waren voornamelijk al kerkgangers, maar iedereen beleefde het heel los. Sommige zaten gewoon in hun stoel, maar anderen stonden met hun handen in de lucht.”

advertentie
advertentie