Jong T@B onderzoekt uitgaansmogelijkheden

7 mei 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM – De jongerentak van de lokale partij T@B (Transparante partij voor Algemeen Belang) gaat de uitgaansmogelijkheden onderzoeken. Via een enquête worden jongeren gevraagd hun mening te geven over de uitgaansvoorzieningen in ons rivierdorp.

,,Wij willen graag onder de inwoners peilen waar zij waarde aan hechten rondom het uitgaan’’, aldus jeugdfractielid Marko van Loon. Jong T@B probeert er via de enquête achter te komen waar jongeren uitgaan en wat zij van de huidige uitgaansvoorzieningen vinden. Ook kunnen inwoners verbeteringswensen aandragen. De enquête is te vinden op www.jongtab.nl.

Eerder organiseerde Jong T@B jongerenavonden om de jeugd dichterbij de politiek te brengen. ‘,,Op een jongerenavond worden op een laagdrempelige manier politieke onderwerpen onder de aandacht gebracht", aldus Van Loon. Eind vorig jaar bracht een Drive-in Aprés Ski party in Foyer de Wielewaal driehonderd jongeren bij elkaar. ,,Jongeren hadden het naar hun zin, wij hopen binnenkort weer een activiteit voor de jeugd te organiseren", aldus Jong T@B-voorman Patrick de Bruin.

De jeugdbeweging is medio april 2008 door de T@B in het leven geroepen en telt momenteel dertig leden. Sinds kort is ook een Senioren T@B gelanceerd om de ouderenbelangen goed te kunnen vertegenwoordigen.

advertentie
advertentie