Bus naar EO-Jongerendag

8 mei 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Een speciale bus brengt belangstellenden zaterdag 13 juni vanuit Hardinxveld-Giessendam naar de EO-Jongerendag in stadion Gelredome in Arnhem. Tijdens een middag- en avondprogramma treden Michael W. Smith, Jeremy Camp en de David Crowder Band op. Ook kunnen bezoekers luisteren naar diverse sprekers.

Weinig artiesten hebben zo’n indrukwekkend levensverhaal als Jeremy Camp. Hij verloor zijn vrouw aan kanker nog geen drie maanden na hun huwelijk. In de jaren die volgden schreef hij songs over liefde en verlies. Hij trouwde opnieuw en kreeg twee dochters. Camp staat midden in het leven en wil niets liever dan met zijn muziek jongeren bereiken met het christelijk geloof. David Crowder verzamelde in zijn studententijd vijf muzikanten om een band op te richten. Vandaag de dag zet de band zich in om samen met artiesten als Chris Tomlin en Matt Redman studenten van diverse campussen in de VS bij elkaar te brengen.

De EO-Jongerendag begint dit jaar om 13.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Naast de bekende programmaonderdelen is er ruimte om een gedeelte van de dag zelf in te vullen. Kaarten voor het stadion zijn te reserveren op www.eojongerendag.nl.

De bus vertrekt om 10.30 uur vanaf het NS station in Hardinxveld-Giessendam. Buskaarten zijn verkrijgbaar à € 17,50 bij familie Pille, Peulenstraat 192, 0184-614067.

advertentie
advertentie