Nieuwe impuls tafeltennissers

20 mei 2009 om 00:00 Nieuws

Drivers heeft in 2006 aangegeven te willen bouwen aan verbetering van de kwaliteit en de toekomst. Daarvoor heeft de Rabobank samen met KMB en BUKO, de mogelijkheid gecreëerd, dat alle leden, jong en oud, in hetzelfde tenue de sport beoefenen. Daarnaast ontstonden de mogelijkheden tot het opleiden van gediplomeerde trainers uit eigen geledingen en het organiseren van een jaarlijks groots opgezet landelijk toernooi voor jong en oud. Dit is binnen drie jaar een dusdanig goed georganiseerd evenement geworden, waardoor de bond heeft besloten, dat Drivers in aanmerking komt voor de titel ‘Super Prestige Toernooi’. ,,Vanwege de punten die hiermee voor de ranking te verdienen zijn, gaan nog meer mensen deelnemen aan het toernooi”, zegt een trotse secretaris Hans Mulder.

Rabobank en Drivers verlengen contract H’VELD-G’DAM - Hoofdsponsor Rabobank heeft de verbintenis met tafeltennisvereniging Drivers verlengd. Hierdoor kan de vereniging verder gaan met het verwezenlijken van haar plannen.

Ook voor de toekomst hebben beide partijen uitgesproken intensief te willen samenwerken en zodoende de sport te promoten en bereikbaar te maken voor iedereen.

Zaterdag 20 juni vindt het ‘Rabo Open Hardinxveld’ plaats in sporthal de Wielewaal. Daarnaast kunnen de trainingen op maandagavond in de nieuwe sporthal in West worden bezocht; vanaf 18.00 uur voor de jeugd en vanaf 20.30 uur voor de senioren. Verdere informatie op de site www.ttvdrivers.nl.

advertentie
advertentie