Shoeby Fashion in andere handen

20 mei 2009 om 00:00 Nieuws

De vestiging van Denise van der Mark in Sliedrecht is één van de ruim 190 vestigingen in Nederland. ,,Shoeby Fashion onderscheidt zich door de uitstekende service, de gastvrijheid, de goede prijs/kwaliteitsverhouding en de snel wisselende collecties. Naast de sterke eigen labels Zoï en Eksept (dames) en Third Republic en Cult Edition (heren) vindt het winkelend publiek bij Shoeby Fashion ook een uitgebreid assortiment basics, jeans en accessoires. De collectie van Shoeby Fashion biedt vooral variatie; twee keer per week worden nieuwe items toegevoegd”, aldus Van der Mark.

Denise van der Mark neemt stokje over SLIEDRECHT - Shoeby Fashion aan de Kerkbuurt is sinds kort in handen van een nieuwe eigenaresse: Denise van der Mark.

Jilly & Mitch combineert Fashion & Fun. Hippe boys en girls vinden naast de stoerste kleding (in de maten 92 t/m 176) ook een funcorner waar zij zich kunnen vermaken met spelcomputers, tv’s en luisterzuilen met populaire muziek. Daarnaast zijn er regelmatig (instore) acties en prijsvragen waarbij ze kans maken op mooie prijzen.

Vaste klanten hebben een streepje voor bij Shoeby Fashion. Houders van een Shoeby Savers Card worden regelmatig geïnformeerd over interessante aanbiedingen, exclusieve koopavonden en uiteraard de laatste modetrends. Daarnaast kunnen zij met de klantenkaart sparen voor fashion cheques die twee keer per jaar worden uitgekeerd. Belangstellenden kunnen zich ook aanmelden voor de Shoeby Fashion Flash, de digitale nieuwsbrief, op www.shoebyfashion.com.

Shoeby Fashion is gevestigd aan de Kerkbuurt 93a in Sliedrecht.

advertentie
advertentie