Hoogspanning bij Boekhandel Ritmeester

22 mei 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Boekhandel Ritmeester geeft in juni extra aandacht aan de actie Hoogspanning, spannende boeken in de christelijke boekhandel. Klanten krijgen gratis een boek bij aanschaf van één van tien spannende titels. Het gaat om het boek Duistere nacht van de Amerikaanse schrijfster Susan May Warren.

Het actieboek is het eerste deel in de succesvolle Team Hope-trilogie van Warren. Het boek heeft speciaal voor deze actie-uitgave een met tientallen bladzijden uitgebreide proloog. In dit eerste deel over de groep mensenredders van Team Hope wordt voormalig CIA-agente Lacey Montgomery achtervolgd door haar verleden en de enige man die haar kan helpen, verdenkt haar van de moord op haar man - zijn beste vriend.

Boekhandel Ritmeester geeft het boek Duistere nacht weg bij aanschaf van een van de tien nieuwe spannende boeken uit de actie. Dat zijn Schaduw van Colossus, T.L. Highley; De bloedwreker, Randy Singer; Schaduw van de dood, Allison Joseph; De pion, Steven James; Oog in oog, Susan May Warren; Onbekende ogen, Kathy Herman; Dingen die niet voorbijgaan, Ann Tatlock; Winterhaven, Athol Dickson; Koud vuur, Noel Hynd; De nieuwe rechter, Jerome Teel.

In juni is bij boekhandel Ritmeester tevens een gratis gids te verkrijgen, met recensies, achtergrondinformatie over christelijke boeken en interviews met auteurs.

Boekhandel Ritmeester, Rembrandtstraat 29 Boven-Hardinxveld, Pompstraat 31 Gorinchem, Tolstraat 34 Meerkerk.

advertentie
advertentie