Noodkreet Begrip voor Onbegrip

25 mei 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Stichting Begrip voor Onbegrip moet noodgedwongen haar deuren sluiten van hun pand aan het Zusterhuis in Gorinchem. De stichting kan het onderhoud van het pand in hartje binnenstad niet langer meer financieren. Per 11 juli zal de stichting verdwijnen aan het Zusterhuis.

,,Daarom een oproep of iemand een ruimte tot beschikking heeft of een ruimte weet tot zo’n 100m2 voor een acceptabele prijs. Want we blijven wel door gaan met het ondersteunen van de minderbedeelde medemens in de vorm van voedingspakketten, kleding, schoeisel en huisraad. Ook kunnen onze cliënten op kosten van de stichting naar de kapper", aldus een woordvoerster van de stichting. Vanwege de noodgedwongen sluiting houdt de stichting van 3 juni tot en met 11 juli totale uitverkoop. De stichting is elke woensdag en donderdag geopend van 13.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Verder is de stichting naarstig op zoek naar getuigen die hebben gezien wie de bus van de stichting in de nacht van 16 op 17 mei heeft beschadigd. ,,Deze bus is gesponsord en de schade die is aangebracht kunnen wij zelf niet betalen. De bus stond van 16 op 17 mei geparkeerd in de Keizerstraat in Gorinchem", aldus een woordvoerster. Getuigen kunnen contact opnemen met de stichting.

Wie de stichting financieel wil steunen kan een bijdrage storten op giro 1459196 ten name van Stichting Begrip voor Onbegrip in Gorinchem.

advertentie
advertentie