Open dag project de Wilgenzoom

26 mei 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Op de bouwlocatie van project de Wilgenzoom wordt zaterdag 6 juni tussen 14.00 uur en 16.00 uur een open dag gehouden. Geïnteresseerden krijgen de gelegenheid om een kijkje te komen nemen op het bouwterrein aan de Troelstrastraat, waar de eerste contouren van dit nieuw stukje Hardinxveld-Giessendam al duidelijk zichtbaar zijn.

De open dag staat in het teken van de exclusieve woningen gelegen aan de Buiten Giessen. ,,Wie droomt er niet van om in de achtertuin een aanlegplaats voor een boot of sloep te hebben, waarmee al varend de nabije omgeving kan worden verkend. Dit droomscenario aan het water is te vinden in het nieuwbouwproject De Wilgenzoom. Deze exclusiviteit uit zich niet enkel in de locatie, zo wordt nieuwe kopers van de waterwoningen de begeleiding van een professionele binnenhuisstylist aangeboden", aldus woordvoerder René Kleian.

Voor open dagen en andere evenementen heeft BM Projectontwikkeling onlangs een mobiel informatiecentrum ontwikkeld, die deze open dag voor het eerst te zien is.

Tijdens deze open dag is tevens de verkopende makelaar Hofstede aanwezig om geïnteresseerden de nodige informatie te verstrekken. Onder het genot van een drankje kunnen zij de unieke mogelijkheden van de locatie ervaren. Bij mooi weer biedt Klop Watersport de mogelijkheid om met een Antaris sloep op de Giessen de luxe van het wonen aan het water te ervaren.

advertentie
advertentie