Ondernemen in Turbulente Tijden

27 mei 2009 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost houdt woensdag 17 juni in De Til een bijeenkomst van Rabobank Company & Co met als thema ‘Ondernemen in Turbulente Tijden’.

,,Als coöperatieve, lokale bank voelen we ons betrokken bij onze ondernemers. In de huidige economie is het voor sommige ondernemers lastig zich staande te houden. Met het thema ‘Ondernemen in Turbulente Tijden’ bieden wij ondernemers deze avond een aantal workshops aan. Het doel van deze avond is ondernemers een steuntje in de rug bieden in de huidige economie", zegt een woordvoerster.

Tijdens de bijeenkomst kan aan twee workshops worden deelgenomen, waarmee iedere ondernemer direct aan de slag kan. Een keuze kan worden gemaakt uit de volgende vier workshops: Balans Lezen (door Carina Huisman, Huisman Accountants), Elevator Pitch (door Marijke Kunkeler, InExtensio Creative Concepts), Tips om meer kansen uit uw website te halen (Bas Bongers, Syntens) en Optimalisatie van bedrijfsprocessen (Rik Plattel, European Reliability Centre).

Het programma start om 18.00 uur. De eerste workshop begint om 18.45 uur. Meer informatie over de workshops en Rabobank Company & Co is te lezen op www.rabobankcompanyenco.nl. Ondernemers uit de Alblasserwaard kunnen zich via de website nog aanmelden tot 3 juni.

advertentie
advertentie