Aan de Sluisweg valt niets meer te halen

27 mei 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Het niveau van de Hardinxveldse voetbalpupillen is de laatste jaren dermate gestegen dat tegenwoordig geen overwinning meer valt weg te halen van het sportpark aan de Sluisweg. Tijdens het pupillentoernooi gingen alle eindzeges dan ook naar de gastheren.

's Ochtends speelden de lagere pupillen van de F, E en D een kleine competitie tegen verschillende tegenstanders uit de regio: Sleeuwijk, Oranje Wit en Peursum. Bij de D-pupillen maakten Meerkerk en Herovina het ochtendtoernooi compleet. Aan het einde van de ochtend werden de prijzen uitgereikt en kreeg iedere voetballer een leuk aandenken van de heer van Heijst. Het patatje en de bijhorende snack, aangeboden door de sponsors Klimaatservice Holland B.V, Hoek en Blok, Van Noordenne Staal, MM Design en Butrol B.V, smaakten opperbest na de inspanning. De prijzen werden overigens uitgereikt door hoofdtrainer Ton Heijstek en assistent-trainer Leo van de Linden.

Ook het middagprogramma was weer aantrekkelijk met tegenstanders uit andere districten zoals Lekkerkerk, Alexandria’66, Oude Maas en PSV Poortugaal. Meerkerk maakte het middagtoernooi compleet voor de eigen pupillen van de D1, E1 en E2. Het was dit jaar niet gelukt om ook voor de F1 en F2 geschikte tegenstanders te vinden, waardoor deze spelertjes niet in de wei op konden draven. Ook na afloop van het middagtoernooi zorgde het kantinepersoneel voor een heerlijk frietje en bijhorende snack voor de teams.

De uitslag:

D1: Poule; 1. Hardinxveld, 2. Meerkerk, 3. PSV Poortugaal, 4. Lekkerkerk.

E1: Poule; 1. Hardinxveld, 2. Lekkerkerk, 3. Alexandria’66, 4. Oude Maas.

E2: Poule; 1. Hardinxveld, 2. Oude Maas, 3.Alexandria’66, 4. Meerkerk.

Dit derde Pupillen toernooi werd wederom mogelijk gemaakt door de trouwe sponsoren Klimaatservice Holland B.V, Hoek en Blok, Van Noordenne Staal, MM Design en Butrol B.V. De prijzen werden aan het einde van de middag uitgereikt door door de eerste elftalspelers Richard Zwakhals, Wouter Romijn, Nick van de Woude en Gerco Blokland. Op de foto de Hardinxveldse D- en E-pupillen, toernooi-organisatie en sponsors met de wisselbeker, beschikbaar gesteld door J. Keizer.

advertentie
advertentie