Nieuwe huisstijl weerspiegelt nieuwe koers

4 juni 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Fris, modern en toegankelijk. Dat is de eerste indruk die het nieuwe logo van brood- en banketbakkerij De Paauw maakt. De indruk die aanwezigen bij de presentatie van de nieuwe huisstijl en de vernieuwde website op dinsdag 26 mei opdeden. De nieuwe stijl brengt de nieuwe koers van De Paauw goed tot uitdrukking, was de reactie van de aanwezigen. Een koers met een verfrissende kijk op brood en banket, met innovatieve producten en met een toegankelijke organisatie die uitnodigt tot samenwerking met klanten, partners en relaties.

Het nieuwe logo is een mooie grafische verbeelding van de aard en het karakter van De Paauw. Vier graankorrels in het hart staan voor de vier pijlers van het bedrijf: brood, banket, gebak en bake-off. Zij waaieren uit in halmen die in de verte nog refereren aan de veren van De Paauw. De ronde vormen staan voor de beweeglijkheid van de organisatie terwijl de ruimtes daartussen een open karakter uitdrukken. Tijdens de presentatie werden huisstijl en logo in allerlei verschijningsvormen getoond, onder andere op de vernieuwde website: www.depaauw.nl

Nieuwe eetmomenten

De Paauw heeft met name het laatste jaar hoge ogen gegooid met nieuwe producten en concepten die inspelen op nieuwe eetbehoeften en -momenten. Zo haakt het Lijnbewust Snoepen®-label in op de behoefte van de bewuste consument aan caloriearme tussendoortjes. Voor het toenemend aantal consumenten dat afwijkt van traditionele eetmomenten ontwikkelde De Paauw overheerlijke tapas-achtige brood- en bankethapjes.

Brood- en Banketbakkerij H.B. de Paauw B.V. is één van de modernste bakkerijen en uniek in de combinatie van brood en banket. Het bedrijf wordt gevormd door ruim 140 gedreven vakmensen. Het assortiment kent talloze variaties aan brood-, banket-, gebak- en bake-off-producten. Jaarrond-, tijdelijke of seizoensgebonden brood en banket: vertrouwde en vernieuwende soorten en zowel regionaal als internationaal geïnspireerd.

advertentie
advertentie