Beautyavond voor meiden bij SKEW

4 juni 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Het jongerenwerk van de SKEW houdt op maandagavond 15 juni een beautyavond die uitsluitend bedoeld is voor meiden in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar. Deze Girls Only avond staat helemaal in het teken van Beauty.

Meiden kunnen deze avond allerlei testen doen om erachter te komen welke huidtype ze hebben. Aan de hand daarvan gaan ze zelf een masker maken die geschikt is voor de betreffende huid. Heb je blauwe, grijze, groene of bruine ogen en weet je niet welke kleur oogschaduw er beste bij je ogen staat? Hoe pas je jou make-up aan aan de vorm van je ogen? Deze avond krijg je antwoord op ál je vragen en ga je experimenteren met make-up. De SKEW zorgt ervoor dat er volop eten en drinken is.

Deze Girls Only avond wordt gehouden in locatie De Ducdalf, Scheldestraat 1 in Beneden-Hardinxveld en start om 19.15 uur.

De kosten zijn 2 euro. In verband met de aanschaf van de materialen is opgave vooraf noodzakelijk. Dat kan door door een mail te sturen naar davinia@ducdalf.nl, met daarin naam, adres en telefoonnummer. Voor vragen en opgave kan ook gebeld worden naar Ellen of Davinia, 0184-612771.

advertentie
advertentie