T@B onderzoekt op braderie 'het gevoel van de verkeersveiligheid'

5 juni 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De lokale politieke partij T@B peilt zaterdag 13 juni op de zomerbraderie het gevoel van verkeersveiligheid. Hoe wordt dit door de burger in het dorp ervaren? De partij voert een enquête uit en suggesties kunnen worden aandragen bij de T@B-caravan.

Jong T@B en Senioren T@B hebben voor dit onderzoek een commissie in het leven geroepen die de verkeersveiligheid gaat peilen. ,,Wij willen graag van de inwoner weten welke verkeerssituaties hinderlijk zijn voor alle weggebruikers", zegt jeugdfractielid Maarten Besems. ,,De laatste jaren zijn er diverse ongevallen gebeurd, terwijl de verkeersveiligheid optimaal dient te zijn. Kinderen moeten veilig naar school kunnen gaan en automobilisten hebben recht op goed zicht", vult jeugdfractielid Wouter Veldhuis aan.

Eerder heeft de jeugdbeweging aan jongeren gevraagd wat zij van de Hardinxveldse uitgaansgelegenheden vinden. Op zaterdagavond 20 juni houdt de jongerentak van de partij een zomerfeest in Foyer de Wielewaal waarbij jongeren nogmaals de gelegenheid krijgen om hun mening te geven over het uitgaansleven.

Voor meer informatie over deze activiteiten, zie www.jongtab.nl.

advertentie
advertentie