Prijzen winnen bij NBvP 'Vrouwen van Nu'

5 juni 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De NBvP 'Vrouwen van Nu' afdeling Hardinxveld laat alle bezoekers van de braderie op 13 juni in de Peulenstraat kennismaken met de verschillende activiteiten van de vereniging. Foto’s geven een beeld van de gezellige ontmoetingsavonden, fietstochten, reisjes met de bus, cultuuruitjes met openbaar vervoer, crea-club en nordic-walking. Er zijn ook prijzen te winnen voor iedere vrouw die haar naam en e-mailadres invult bij de stand.

Tijdens de braderie zijn er tickets te koop voor 10 euro waarmee vrouwen drie avonden kunnen kiezen uit het nieuwe programma 2009-2010. Zo kunnen de vrouwen op een leuke manier kennismaken met de vereniging. Als ze in het lopende jaar lid worden, wordt de 10 euro verrekend met de contributie.

NBvP 'Vrouwen van Nu' is een vereniging voor en door vrouwen, van elke religie en politieke partij, die hun steentje bijdragen aan het functioneren van de vereniging en maatschappij. Dat kan als lid of bestuurslid, maar ook als leider van een interessegroep, of door (incidenteel) te ondersteunen bij andere verenigingsactiviteiten. Ook zijn er provinciale besturen, die cursussen organiseren voor kaderleden, contact onderhouden met het landelijk bestuur en activiteiten coördineren in de provincie.

advertentie
advertentie