Koffer van Verlangen bij bibliotheek

6 juni 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Bibliotheek Hardinxveld-Giessenburg biedt haar leden deze zomer de 'Koffer van Verlangen' aan voor op vakantie. Dat betekent acht favoriete boeken lezen (of cd's luisteren, of dvd's kijken) gedurende de zes weken van de zomervakantie voor de prijs van 10 euro.

Met het vakantiepakket de Koffer van Verlangen van BibliotheekNetwerk Zuid-Holland Zuidoost kunnen leden twaalf gewenste titels doorgegeven aan de bibliotheek. Daarvan kunnen acht materialen gegarandeerd mee op vakantie. Uiterlijk vier weken vóór de gewenste ontvangstdatum moeten de gewenste titels ingeleverd zijn. Het vakantiepakket kost 10 euro en mag voor zes weken mee. Minder dan twaalf titels doorgeven mag ook. Of gewoon een favoriet genre doorgeven en de bibliotheek maakt een mooi pakket waar ook de allernieuwste boeken te vinden zullen zijn.

Tijdens de week van het luisterboek (17 tot en met 28 juni) ontvangen de leden zolang de voorraad strekt gratis het luisterboek Factor 100 van Aaf Brandt Corstius en Machteld van Gelder. Een zomerse hoorspel waarmee de file of de lange vakantierit een stuk aangenamer wordt.

advertentie
advertentie