Wie is de slimste jongen of meid?

7 juni 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM/SLIEDRECHT - ,,Laten we maar eens bekijken of de stoere jongens de slimme meiden de baas zullen zijn." Schaakvereniging Sliedrecht daagt de Hardinxveldse en Sliedrechtse jeugd uit hun intelligentie te meten op het Dunamis Schoolschaaktoernooi dat woensdagmiddag 24 juni plaatsvindt. Een individueel jeugdschaaktoernooi voor Sliedrechtse en Hardinxveldse jongens en meisjes, die op één van de basisscholen van Sliedrecht of Hardinxveld-Giessendam zitten.

Het negende individuele schoolschaaktoernooi wordt gespeeld in de bovenzalen van Bar De Huifkar aan de Stationsweg in Sliedrecht. De aanvang van het toernooi is 13.15 uur en de zaal is vanaf 13.00 uur open.

Dankzij de sponsoring van Dunamis bouw en adviesbureau Bernard van Houwelingen is het toernooi geheel gratis. De prijzen zullen bestaan uit vele bekers, terwijl iedere deelnemer een aandenken krijgt. De prijsuitreiking zal rond 16.30 uur plaatshebben.

De organisatie van het toernooi is in handen van de jeugdcommissie van Schaakvereniging Sliedrecht. Aanmelden voor het toernooi kan bij Jerry van Rekom via. 0184-411212 of e-mail jeugd@schakendsliedrecht.nl.

advertentie
advertentie