De Hoeksteen valt in de prijzen

8 juni 2009 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - De meiden van CBS De Hoeksteen uit Giessenburg hebben zaterdag op het fraaie sportcomplex van Zeelandia Middelburg een prijs gewonnen op het eindtoernooi van de KNVB district Zuid 1. De Hoeksteen met enkele Peursum meiden in de gelederen werd fraai derde van het district waar zes regio winnaars tegen elkaar speelden.

Nadat de meiden eerder in Hardinxveld het schoolvoetbaltoernooi wonnen en in de regio Dordrecht op het sportcomplex van v.v. Dubbeldam zich regio kampioen mocht noemen, moest afgelopen zaterdag de strijd tegen onder andere Brabantse, Betuwse en Zeelandse scholen worden aangegaan. De Klimroos uit Roosendaal, waar de Giessenburgse meiden in de poulewedstrijd ongelukkig van verloren werd kampioen.

Uiteindelijk viel De Hoeksteen in de prijzen en kregen de meiden een medaille en een fraaie beker uitgereikt. Op de foto de trotse meiden van CBS De Hoeksteen met de beker. Stand van links naar rechts:Lisette, leidster Joke, Rebekka, Christine, Caroline, Roelie. Zittend van links naar rechts: Leonie, Joelle, Rowan, Jamie. Liggend: Joanne.

advertentie
advertentie