Zomerfeest voor jeugd in Wielewaal

12 juni 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM – De jeugdafdeling van de lokale politieke partij T@B nodigt jongeren uit zaterdag 20 juni langs te komen in de foyer van sporthal de Wielewaal voor een groot zomerfeest. ,,Na positieve reacties van jongeren en overige inwoners op de après-ski-avond eind vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven. Toen kwamen er zo’n driehonderd jongeren bij elkaar", vertelt Patrick de Bruin één van de initiatiefnemers. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot in de kleine uurtjes. De toegang is gratis.

Tijdens de feestavond willen de jonge politici het onderwerp ‘‘Uitgaan in Hardinxveld-Giessendam’’ bij jeugdigen onder de aandacht brengen. Eerder werden inwoners via een digitale enquête uitgenodigd hun mening te geven over het uitgaansleven in het dorp.

De muzikale inbreng worden verzorgd door de Partygiant en DJ Maarten. ,,Dit feest begint een traditie te worden. We zien dat jongeren een leuke avond hebben en hier willen wij ons graag voor inzetten”, aldus de DJ’s.

Alle bezoekers van het Zomerfeest moeten zich houden aan een dresscode: iedereen moet in zomerkleding komen en zonnebrillen opzetten. ,,De avond staat bekend als ontspannen, een goede sfeer en een gelegenheid om over allerlei onderwerpen met elkaar in gesprek te gaan”, zegt organisator Patrick de Bruin. ,,Met een themafeest worden jongeren op een laagdrempelige manier geprikkeld hun mening te geven over diverse onderwerpen”, legt jeugdfractielid Marko van Loon uit.

Voor meer informatie over de activiteiten, surf naar www.jongtab.nl.

Foto:

Jong T@B: ,,De après-ski-avond leverde een volle zaal op en bracht een gezellige sfeer met zich mee''.

advertentie
advertentie