Sinterklaasintocht hoopt op schenking

12 juni 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De telefoongids is samengegaan met de Gouden Gids. Om dit te vieren schenken zij veel geld aan goede doelen. Deze doelen konden zichzelf de afgelopen periode nomineren en op die genomineerde doelen kan via internet gestemd worden. De Commissie Sinterklaasintocht Hardinxveld-Giessendam heeft deze kans met beide handen aangegrepen. ,,Aangezien wij wilde plannen hebben voor ons tiende jaar op 20 november 2010, hopen wij uit die vijver te mogen vissen", vertelt commissielid Alie Kroon-Maas.

,,Om het jubileumjaar te vieren willen we een grote kinderfeestmiddag organiseren in de Wielewaal met een artiest erbij. Daarvoor kunnen we een schenking goed gebruiken", vervolgt Alie. ,,Ruim veertig mensen hebben op ons gestemd, maar dat is nog niet genoeg. Daarom willen we alle bewoners van Hardinxveld vragen om op ons te stemmen, zo snel mogelijk want de sluitingsdatum nadert."

Stemmen kan via site www.telefoongids.nl/mijngoededoel door te klikken op "genomineerde doelen". Daarna zoeken in regio "Dordrecht-Spijkenisse-Gorinchem" en doorscrollen tot "Sinterklaasintocht Hardinxveld-Giessendam".

advertentie
advertentie