De Lange Wei klapt voor Ronnie Tober

29 juni 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Loes de Bruin, activiteitenbegeleidster van Woonzorgcentrum De Lange Wei, luisterde enkele weken geleden naar het radioprogramma 'Wekker Wakker' van omroep Max. Daar werd een oproep gedaan aan verpleeg- en verzorgingshuizen om te reageren als ze in aanmerking wilden komen voor een gratis optreden van Ronnie Tober. En ja, u begrijpt het al, ze heeft gewonnen. Afgelopen donderdag heeft Tober een optreden gegeven in De Lange Wei.

Het atrium was versierd en 150 liefhebbers zaten in spanning op de komst van Tober te wachten. Hun geduld werd beloond met een middagvullend showprogramma voor senioren. Oude tijden herleefden met vele bekende hits. In de pauze stonden een hapje en een drankje klaar. Daarna ging het programma weer verder met heerlijke evergreens. Velen zongen en klapten mee en het personeel en de vrijwilligers deden de polonaise door het atrium.

TV Rijnmond maakte de hele middag opnamen voor het regionieuws. Woonzorgcentrum De Lange Wei bevindt zich aan de Rembrandthof 85 in Boven-Hardinxveld en is te bereiken via 0184-678999 of info@delangewei.nl.

advertentie
advertentie