Het Gevoel wil het gevoel delen

30 juni 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Twee jaar na de opening van Restaurant ‘het Gevoel’ is gebleken dat het concept van eigenaar Rutger Smits en chefkok Ronald de Jongh een schot in de roos is geweest.

Verse producten in verrassende combinaties geven iedere twee maanden een uitgebreide kaart waarbij de heren iedereen willen laten kennis maken met de diverse mogelijkheden binnen de Franse keuken. Het grootste succes blijkt tot op heden het dagelijks wisselende ‘Menu du Chef’. Dit 3-, 4- of 5-gangen menu is ideaal voor mensen die zich eens willen laten verrassen met de kunsten van de keukenbrigade. Diverse smaken met producten die niet direct door de gasten zelf gekozen zouden worden. Daarnaast is door Rutger Smits geïnvesteerd in het aanbod van wijnen. Hij probeert voor de gasten het totaalplaatje van een topavond compleet te maken met de ideale spijs/wijncombinatie.

De reacties uit het gastenboek onderstrepen het succes van de beide heren. ‘Gezellige en kundige bediening’, ‘heerlijke gerechten’ en ‘voortreffelijke ambiance’ zijn woorden die regelmatig terugkeren. Ook blijkt dat gasten van ver buiten de regio ‘het Gevoel’ hebben ervaren. ,,Wij zijn ontzettend trots dat wij ons voorgenomen gevoel, in deze toch nog relatief korte periode, al met zoveel mensen hebben kunnen delen”, aldus eigenaar Rutger Smits.

In de zaal onder het restaurant zijn er mogelijkheden voor besloten gezelschappen. Het houden van een vergadering, het vieren van een verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest; alles is mogelijk bij Restaurant 'het Gevoel'. In het afgelopen jaar zijn ook regelmatig partijen buiten het restaurant verzorgd door middel van catering. Hierbij valt te denken aan buffetten, diners en barbecues op locatie. ‘Het Gevoel’ bij de mensen thuis. Met hetzelfde enthousiasme als de afgelopen jaren hopen Rutger en Ronald in de toekomst het concept te kunnen voortzetten en uit te breiden met nieuwe ideeën.

Geef ook eens een ‘goed Gevoel’ cadeau door middel van de dinerbon. Vanaf maandag 10 augustus is ‘Het Gevoel’ twee weken gesloten. Vanaf 26 augustus heten Rutger en Ronald belangstellenden van harte welkom. Ook zijn de twee op zoek naar enthousiaste collega’s in de keuken en bediening. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Rutger Smits of Ronald de Jongh.

Restaurant het Gevoel, Peulenstraat 137, 0184-622226, www.het-gevoel.nl.

advertentie
advertentie