Vijf regionale MEE-werkeenheden in MEE Plus Groep

3 juli 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - MEE Zuid-Holland Zuid is opgesplitst in MEE Zuid-Hollandse Eilanden, MEE Drechtsteden en MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden. Daarnaast werkt de MEE Plus Groep in de regio’s Brabant Noord (MEE Brabant Noord) en Midden-Holland (MEE Midden-Holland).

Iedere regio heeft een eigen kantoor en wordt aangestuurd door een regiomanager. ,,Het voordeel van het werken in de regio’s is de lokale verankering. We kunnen zo nog beter een afgestemd antwoord bieden op de lokale ontwikkelingen die spelen. Ook brengen we in kaart welke specifieke wensen en behoeften mensen met een beperking uit de regio hebben.

Ook de websites van de MEE Plus Groep zijn vernieuwd. Iedere regio heeft nu een eigen website waarop ruimte is voor regionaal nieuws. De websites zijn ontwikkeld in samenwerking met de cliëntenraden van de MEE Plus Groep en zijn ook toegankelijk voor mensen met een beperking. Zo kan de lettergrootte aangepast worden en is een voorleesfunctie beschikbaar", aldus een woordvoerder.

De nieuwe website adressen zijn: www.meemiddenholland.nl; www.meebrabantnoord.nl; www.meeav.nl; www.meedrechtsteden.nl; www.meezhe.nl.

MEE is er voor alle mensen met een beperking, ontwikkelingsachterstand of chronische aandoening en voor hun omgeving. MEE biedt informatie, advies, bemiddeling en ondersteuning. Dit kan gaan over alle terreinen van het dagelijks leven, van arbeid tot vakantie, van financiële regelingen tot onderwijs.

advertentie
advertentie