Zestigjarig bestaan en Reünie Lyceum Oudehoven

8 juli 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Lyceum Oudehoven begint komend schooljaar met een feestje. Van woensdag 23 tot en met zaterdag 26 september staat Lyceum Oudehoven in het teken van het zestigjarig bestaan van de voormalige Chr. HBS en de latere schooltypen Havo en VWO.

De jubileumactiviteiten beginnen met een feestelijk programma voor het voltallige personeel op woensdag. Donderdag en vrijdag is het feest voor de huidige leerlingen: onderbouw- en bovenbouwleerlingen volgen op deze twee dagen afwisselend hetzelfde feestprogramma. Tijdens de zogenaamde 'dolle dag' zijn er diverse sportactiviteiten in ondermeer het Lingebos waarna de dag wordt afgesloten met een feestelijke maaltijd. De 'serieuze dag' bestaat uit het volgen van diverse workshops van uiteenlopende onderwerpen zoals sterrenkunde, literatuurlessen, drama, muziek, schilderen, filosofie voor brugklassers, etcetera.

De grote afsluiting van de jubileumweek is op zaterdag 26 september van 10.00 uur tot 17.00 uur op het Lyceum aan de Hoefslag 4. Dan vindt de reünie plaats voor oud-leerlingen en oud-medewerkers die tussen 1949 en 2009 op de locaties Oude Hoven 8 (nu Uilenhof) en Hoefslag 4 (nu Lyceum Oudehoven) hebben doorgebracht. Op www.csdehoven.nl kunnen belangstellenden zich aanmelden voor de reünie.

advertentie
advertentie