Nieuw hoofdstuk in successtory

8 juli 2009 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - De vrijwilligers van tafeltennisvereniging Drivers hebben weer een prestatie van formaat geleverd. Ondanks enkele schoonheidsfoutjes is het derde Rabo Open Hardinxveldse tafeltennistoernooi grotendeels op rolletjes verlopen.

Waardering voor tafeltennis-toernooi Drivers

Met medewerking van hoofd- en shirtsponsor Rabobank Hardinxveld, wist de plaatselijke tafeltennisvereniging Drivers, ruim 130 deelnemers uit het hele land naar het toernooi te trekken. Zij streden in zeven verschillende junioren- en seniorenklassen om persoonlijke titels. De aantrekkingskracht van het toernooi was groter dan in voorgaande jaren, omdat de tafeltennisbond het toernooi heeft uitgeroepen tot Super Prestige toernooi. Dit houdt in dat vanaf volgend jaar het toernooi meedoet in een cyclus van toernooien over het hele land. Aan het eind van een jaar, worden de individuele prestaties van deelnemers verrekend in het Super Prestige klassement. Daarna zijn per klasse eindprijzen te verdienen. Drivers mag de gastheer zijn tijdens het eindtoernooi, waar naast de dagprijzen ook de eindprijzen uitgereikt worden. Dit resulteert ongetwijfeld in nog meer deelnemers en daarnaast de erkenning. Drivers is in drie jaar tijd erin geslaagd toe te treden tot deze toernooienreeks.

Niet alleen het bestuur en de vrijwilligers waren zaterdag tevreden over het verloop van toernooi, ook de hoofdsponsor was content. De Rabobank ondersteunt de vereniging in haar streven om binnen de gemeenschap een vaste plaats te zijn, waar jong en oud, valide en invalide, hun favoriete sport kunnen beoefenen. Van Wijngaarden hoopt dat ook het lokale gemeentebestuur Drivers gaat steunen. ,,De landelijke politiek vindt het zeer belangrijk dat mensen sporten, dat hiervoor genoeg ruimte beschikbaar is en dat financiën vrijgemaakt worden. Het is te hopen, dat onze gemeente ook haar steentje hieraan wil bijdragen en dezelfde belangen wil nastreven.”

Na de zomerstop kunnen belangstellenden vanaf maandagavond 31 augustus in de sporthal in West terecht en vanaf vrijdagavond 4 september in de bovenzaal van het OKK-gebouw. Meer informatie is ook terug te vinden op de website www.ttvdrivers.nl.

De winnaars in de verschillende categorieën:

Junioren, landelijk B-C: Albert van Beek (Shot 65); 1ste: Kevin van Boekel (Smash); 3e: Sjoerd Broos (Odt); 4e: Freddy de Bruin (Drivers); 5e: Jelger Folkerts (Drivers); pup. B: Chris van Dijk (Phoenix); pup. C: Leonard Hoogendijk (Rijnsoever).

Senioren, 1ste: Colin Balde (Shot 65); 2e: Roland Dekker (Shot); 3e: Anne ten Hove (Rijnoever); 4e: Leo van Velzen (Drivers); 5e: Jean Paul Vincenten (Dhc); 6e: Corine van der Marel (Rijnsoever); 7e: Sylvia Prins (Salamanders).

advertentie
advertentie