Fietsdagjes per waterbus: De Waterbus recreatiekaart

10 juli 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - In samenwerking met de Waterbus en de attracties in de regio heeft de VVV dagtochten samengesteld tegen een sterk gereduceerde prijs. De korting bedraagt bijna vijftig procent.

De basis van de dagtochten wordt gevormd door een dagkaart voor de Waterbus en een fietskaart van de regio. De prijs voor de complete dagtocht ,inclusief entrees, is lager dan de prijs van een dagkaart waterbus( € 11) en een losse fietskaart (€ 6,95). Per thema van de dagtocht worden andere attracties toegevoegd. Aan de hand van het fietsknooppunten netwerk kan de gast zelf zijn route langs de attracties bepalen. De kaart is geldig op de dag van stempeling en op het vaartraject Rotterdam-Dordrecht (inclusief 3hoeks veer Kinderdijk) en binnen de Drechtsteden. In verband met de verschillende openingstijden/dagen zijn bepaalde attracties soms niet toegankelijk. Er blijft dan nog voldoende voordeel over en met een beetje goede planning, met behulp van de site www.vvvzhz.nl ,zijn al de openingstijden snel terug te vinden. Bovendien helpen de baliemedewerkers van de VVV daarbij graag via de chatfunctie op de site.

De Waterbus recreatiekaart kent vier varianten:

Hollands Glorie: € 16,50, waarde: ruim € 30,00.

Inclusief Simon van Gijn, museum aan huis; Biesbosch Symfonie (in bezoekerscentrum), Bezoekmolen Kinderdijk, Dagkaart waterbus, Fietskaart of Bike pointer.

Waterfietsen: € 14,50, waarde: ruim € 28,00.

Inclusief Bezoekmolen Kinderdijk, Nationaal Baggermuseum, Streekcentrum Ooievaarsdorp Liesvelt, Dagkaart Waterbus, Fietskaart of Bikepointer.

Stad&Land: € 16,50, waarde: ruim € 31,00.

Inclusief Simon van Gijn, museum aan huis, Biesbosch Symfonie (in bezoekerscentrum), Sterrenwacht Mercurius, Dagkaart waterbus, Fietskaart of Bike pointer, Shoppen in Dordt gids.

Bagger&Biezen: € 14,00, waarde: ruim € 27,00.

Inclusief Biesbosch Symfonie (in bezoekerscentrum), Sterrenwacht Mercurius, Nationaal Baggermuseum, Dagkaart Waterbus, Fietskaart of Bikepointer

De Waterbus recreatiekaart is verkrijgbaar aan de balie van de VVV in Dordrecht ( Intree), Spuiboulevard 99, 3311 GN, Dordrecht en via de webshop op de sites van de VVV ( o.a. www.vvvzhz.nl).

Op de foto: Portefeuillehouder toerisme, Sjoerd Veerman, ontvangt de eerste Waterbus Recreatiekaart van Dick Verheijen, projectleider Hollands Glorie

advertentie
advertentie