Wie wint de Ondernemersprijs van 2009?

31 juli 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De Kamer van Koophandel Rotterdam organiseert voor de twaalfde keer de competitie voor de Ondernemersprijs Drechtstreek. Alle bedrijven uit de regio Drechtstreek kunnen zich voor deze prestigieuze prijs inschrijven tot 15 september mits de onderneming minimaal drie jaar is gevestigd. Banken, accountants, ondernemers- en winkeliersverenigingen maar ook andere intermediairs zijn van harte uitgenodigd om geschikte kandidaten voor te dragen.

Een onafhankelijke jury onder voorzitterschap van de heer Ir J.J.C.M. van Dooremalen (onder andere president-commissaris IHC Merwede BV), beoordeelt de inzendingen op het thema duurzaam ondernemen. Op 5 januari 2010 wordt de winnaar tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Kamer van Koophandel Rotterdam (kantoor Dordrecht) in Kunstmin in Dordrecht bekendgemaakt. De prijs bestaat uit een fraaie sculptuur, een oorkonde en een bedrijfsvideo. Niet alleen de winnaar, maar ook de genomineerden krijgen veel positieve respons op hun deelname aan de competitie. Winnaars van de Ondernemersprijs in voorgaande jaren waren onder andere Lief! BV (2008), Riwal Groep(2007), Iv-Groep (2006) en Base Logistics BV (2005).

De gemeentes uit de regio Drechtstreek zijn: Alblasserdam, Dordrecht, Graafstroom, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam, Liesveld, Nieuw-Lekkerland, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Uitgebreide informatie en aanmeldingsformulieren kunnen worden gedownload via de website van de Kamer van Koophandel Rotterdam: www.kvk.nl/drechtseondernemersprijs. De ondernemersprijs Drechtstreek 2009 wordt mede mogelijk gemaakt door Verstegen Accountants en Belastingadviseurs te Dordrecht.

advertentie
advertentie