'De Peulenhof, hoogwaardig wooncomfort aan de Giessen'

26 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Wonen aan het water in woningen gebouwd onder bijzonder architectuur? Het kan binnenkort in Hardinxveld-Giessendam. Daar verrijst vanaf eind dit jaar het appartementencomplex 'De Peulenhof'. ,,Het is een bijzonder complex, waar vrije sector huurappartementen en koopappartementen worden gebouwd."

Het appartementencomplex bestaat uit drie woonlagen, waarbij de onderste woonlaag een tuin of vlonder heeft, direct aan het water. De eerste en tweede verdieping zijn voorzien van een balkon. Het totale complex bestaat uit 36 appartementen en heeft een unieke architectuur. De afwerking van de woningen staat op een hoog niveau. De huurwoningen worden met keuken opgeleverd die naar keuze is samen te stellen in de woonwinkel van Omnivera.

De drie- of vierkamer appartementen hebben twee of drie slaapkamers. De appartementen zijn voorzien van een inpandige parkeerplaats. Verder zijn de appartementen voorzien van een balkon of vlonder (benedenwoningen). De berging en parkeerplaats zijn bereikbaar via een lift. Frans Moen van Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs is enthousiast over het complex. ,,Het is in een golfvorm gebouwd, waardoor binnen ook niet alles rechttoe rechtaan is", zegt hij. ,,Dat is weer eens wat anders, maar dat is mijn persoonlijke mening. Ik vind de vormgeving schitterend en de indeling prachtig."

Woningstichting Omnivera uit Hardinxveld-Giessendam is ook enthousiast over het project en heeft besloten om twintig appartementen te kopen voor de vrije huursector. De vereiste zeventig procent van de appartementen is hiermee verkocht en de bouw kan naar verwachting in oktober of november worden gestart. Het ministerie van VROM heeft voor het project tevens een woningbouw stimuleringbijdrage verstrekt. De koopsommen van de appartementen zijn hiermee voor de kopers nog aantrekkelijker gemaakt.

De huurappartementen worden zonder beperkende voorwaarden aangeboden voor huurprijzen vanaf € 925,- per maand.

Peulenhof infodag

Zaterdag 12 september is de bouwlocatie vrij toegankelijk. Geïnteresseerden zijn welkom van 11.00 tot 14.00 uur. Informatie over zowel de koop- als de huurappartementen is verkrijgbaar bij Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs, 0184-670733. Bij Omnivera kan informatie worden ingewonnen over de huurappartementen, 0184-614488. Kijk ook eens op www.peulenhof.nl.

Op deze impressie is goed te zien dat het appartementencomplex de vorm van een golf heeft. Dat sluit mooi aan bij het water van de Giessen.

advertentie
advertentie