'Gezond afvallen bij E.G.A. Nederland'

31 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Gezond afvallen door betere voedingsgewoonten. E.G.A. Afslankclub wil kilovechters helpen in hun strijd tegen overgewicht. Iedere maandagavond kunnen belangstellenden weer terecht op de wekelijkse cursusavond.

E.G.A. Afslankclub werkt met een eetwijzer en/of een kookboek waarmee iedereen op een gezonde manier kan afvallen. De eetwijzer laat deelnemers zelf kiezen wat zij willen eten. Begeleidster Lia leert cursisten met gezonde voeding om te gaan, zoals bepaalde hoeveelheden en de mogelijke combinaties. Een ieder kan dus zelf bepalen welke groenten, vlees en fruit hij of zij eet.

Het kookboek geeft aan wat deelnemers iedere dag moeten eten, dertien weken lang. Als een cursist dat goed doet, dan valt hij of dertien kilo af. Iedere maandagavond gaan de aanwezigen bij E.G.A. op de weegschaal staan.

Het inschrijfgeld bedraagt €10. Het cursusgeld is €6. Iedere bijeenkomst kost daarna €6. De cursussen worden van 18.30 uur tot 19.30 uur gehouden in een zaaltje van het O.K.K.-gebouw aan de Rijnstaat 1 en van 20.00 uur tot 21.00 uur aan het Liesveld 5 in Giessenburg.

Voor meer informatie: 0184-652318 of www.eganederland.nl.

advertentie
advertentie