Nieuwe uitzendtijden Kerk-TV

9 september 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM/SLIEDRECHT - De uitzendingen van Kerk-TV in de streek gaan per zondag 13 september veranderen. De nieuwe uitzendtijden zijn voortaan op zondag, maandag en woensdag telkens om 21.00 uur.

In september wordt begonnen met een compilatie van samenzangliederen uit het programma: “Kom, zing met Gijs!“, maar dan gepresenteerd met kersverse beelden vanuit de Alblasserwaard, zoals Wijngaarden, Oud-Alblas, Molenaarsgraaf en Ottoland. In oktober staat een zangopname van de Kon. Chr. Zangers Bond in de Bethlehemkerk in Papendrecht gepland, terwijl op zaterdag 7 november een grote mannenzangochtend opgenomen wordt in de Gereformeerde Kerk in Sliedrecht. Alle zanglustige mannen uit de streek worden opgeroepen hieraan deel te nemen, aanvang half 10 en de toegang is gratis. De uitzending volgt eveneens in de maand november.

Ook het Kerstprogramma is reeds ingevuld: dat wordt een speciaal kinder-kerst-uitzending. Voor muzikale kinderen is er bovendien het programma “muzikaal talent”.

Alle informatie is verkrijgbaar bij de presentator/samensteller van de programma’s: Gijs Zonnenberg in Sliedrecht. Mail-adres: gijszonnenberg@versatel.nl.

advertentie
advertentie